2022 Yılı Haziran-Temmuz Dönemi Sağlık Hizmetleri Sınıfı Dışı Personelin İller Arası Yer Değişikliği İlan Metni
14 Haziran 2022

 

OSMANİYE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2022 YILI HAZİRAN-TEMMUZ DÖNEMİ SAĞLIK HİZMETLERİ VE YARDIMCI SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI HARİCİ PERSONELİN İLLER ARASI ATAMA VE YER DEĞİŞİKLİĞİ İLAN METNİ

 

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü emrine dönem tayini ile atanmak isteyen Sağlık Hizmetleri Sınıfı Dışı personelin (Genel İdari Hizmetler, Teknik Hizmetler, Din Hizmetleri ve Yardımcı Hizmetler) yer değişikliği ile ilgili olarak Komisyonumuzca aşağıdaki kararlar alınmıştır.

 

 

BAŞVURU ESASLARI VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

 

 

  1. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı Dışı Personelin Atama ve Yer Değişikliği Yönergesinin 7. Maddesine istinaden Haziran – Temmuz dönemi süresi içerisinde yapılan başvurular kabul edilecek olup, süresi geçen başvurular kabul edilmeyecektir.

  2. Personelin iller arası yer değiştirme talebinde bulunabilmesi için görev yaptığı ilde fiilen en az 1 (bir) yıl çalışmış olması ve asaleti tasdik edilmiş şartı ile (aday memurluğu devam eden personel kabul edilmeyecektir) başvuruları kabul edilecektir.

  3. Son başvuru tarihi itibariyle herhangi bir statüde sözleşmeli olarak çalışan veya ücretsiz izinde (Askerlik, doğum vb.) olan personelin başvuruları kabul edilmeyecektir.

  4. Başvuru belgeleri eksik olanların ve atama şartlarını taşımayanların atama işlemleri yapılmayacakolup, ataması sehven yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

  5. İller arası atama ve yer değişikliği işlemi hizmet süresi en yüksek olan personelden başlayacaktır. Hizmet süresi yüksek olan personelin tercihi değerlendirildikten sonra, bir sonraki hizmet süresi yüksek olan personelin başvurusu değerlendirilerek işleme devam edilecektir.

  6. Yerleştirme sonuçları tebligat yerine geçmek üzere Müdürlüğümüz internet adresinden (https://osmaniyeism.saglik.gov.tr) ilan edilecektir.

  7. Atama işlemleri Temmuz ayına sonuna kadar yapılacak olup, ataması yapılan personelin atama kararı ÇKYS'ye girildiği tarihten itibaren en geç 1 (bir) ay içerisinde ayrılış başlayış işlemleri tamamlanması gerekmekte olup, atama karar tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içinde kurumundan ayrılmadığı takdirde atama işlemi iptal edilecektir.

  8. Belirtilen süre içerisinde mazeret (rapor vb.) nedenlerle ayrılış yapılmaması halinde, mazeret bildirir belgenin Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.

  9. Müracaat için gerekli belgeler:

    a) Dilekçe

    b) Atama ve Nakil Talep Formu

    c) Hizmet Belgesi (Yetkili makamdan alından imzalı, mühürlü)

    d) Kadrolu kurumundan aldığı adli idari soruşturmasının bulunup bulunmadığını bildirir yazı.

    e) Muvafakat vermeye yetkili amir imzalı muvafakat yazısı.

  10. Yukarıdaki belgeler ilan edilen süre içerisinde Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Atama Birimine kadrosunun bulunduğu İl Sağlık Müdürlüğünün üst yazısı ile gönderilecektir. İstenilen belgelerin Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne başvuru süresi içerisinde ulaşmaması halinde başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

  11. Atama işlemlerinin zamanında yetişmesi için başvuruların en son 25 Temmuz 2022 tarihinde Müdürlüğümüzde olacak şekilde gönderilmesi gerekmektedir.

 

Branşlara göre münhal kadrolar ektedir.

Münhal Kadrolar.xlsx
Atama ve Nakil Talep Formu.doc