OSMANİYE DEVLET HASTANEMİZİN ÇALIŞMALARI DEGERLENDİRİLDİ
16 Temmuz 2024

OSMANİYE DEVLET HASTANEMİZİN ÇALIŞMALARI DEGERLENDİRİLDİ
İl Sağlık Müdürlüğümüz toplantı salonunda, Sağlık Müdürümüz Dr.Ahmet Kara başkanlığında Osmaniye Devlet Hastanemizin çalışmalarının değerlendirildiği toplantı düzenlendi.
Hastanemizin personel planlaması, mali hizmetler açısından yapılması ve alınması gerekli düzenlemeler, Sağlık tesisi kesin kabulü öncesi eksikliklerin giderilmesi, teknik açıdan binanın hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik yapılacaklar ve bina içerisinde devam eden projeler gibi bir çok konuda müdürlüğümüz ve sağlık tesisi yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunulmuş ve kararlar alınmıştır.
Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet Kara Başkanlığında Yapılan Toplantıya Destek Hizmetleri Başkanı Melek Dilek Bülbül, Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Mustafa Yıldız, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Mürsel Koçer, Osmaniye Devlet hastanesi yöneticileri ve teknik personeller katılmıştır.

• TOPLANTI