MİLLET VEKİLİMİZ DERYA YANIK OSMANİYE DEVLET HASTANESİ HEKİMLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
23 Şubat 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanımız ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Osmaniye Devlet Hastanesinde görev yapan Hekimler ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.  Milletvekilimiz Derya Yanık , İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet Kara ve AK Parti Osmaniye İl Başkan Vekili Adnan Bayram'ın katıldığı sohbet toplantısında Osmaniye Devlet Hastanesindeki Uzman Hekimlerimiz ve Personeller karşılaştıkları sorunlar ve taleplerini dile getirdiler.  Hekimlerimizin taleplerini tek tek not eden Milletvekilimiz sorunların takipçisi olacağını dile getirdi. Milletvekilimiz Derya Yanık hastane servislerini de gezerek hasta ve refakatçilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

• ZİYARET
  • ziyaret