İLİMİZDE İLK KEZ İLYAD EĞİTİMİ DÜZENLENİYOR
15 Ocak 2024

İLİMİZDE İLK KEZ İLYAD EĞİTİMİ DÜZENLENİYOR

İLYAD Eğitiminin İl Ambulans Servisi İlk Yardım Eğitim Biriminde verilmeye başlanması ile birlikte bundan sonraki süreçte personellerimiz eğitim almak için başka illere gitmek zorunda kalmayacaktır.
Eğitim Merkezimizde düzenlenecek Eğitim Programı 10 sağlık personelinin katılımı ile 4 gün sürecektir. İlk Yardım eğitim ekibimize Adana İl Sağlık Müdürlüğü ve Osmaniye Devlet Hastanesinden 2 Acil Tıp Uzmanı gözlemci olarak katılmaktadır. İlimizde ilk kez yapılan İLYAD eğitiminin açılış programına İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, Sağlık Hizmetleri Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Güngör, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Hizmet Başkan Yardımcıları  ve İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı.

• İLİMİZDE İLK KEZ İLYAD EĞİTİMİ DÜZENLENİYOR