İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ DR.AHMET KARA ,OSMANİYE DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU
29 Kasım 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ahmet Kara ,Osmaniye Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyarette;  Hastanede önümüzdeki süreçte hizmete açılması planlanan yenidoğan, çocuk ve erişkin yoğunbakım salonlarının yerinde değerlendirilmesi ,Mutfak ,yemekhane ve depo alanlarında temizliği ve kalitesi, Hastanede önümüzdeki süreçte hizmete açılması planlanan Kemoterapi ünitesinin planlanması ve fizik tedavi ziyaret ederek bu konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sağlık Müdürümüze ziyaretinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ender Erikan, Başkan Yardımcısı Dr.Mustafa Yıldız, Başhekim Uzm.Dr.Mürsel Koçer ve Hastane Yönetimi eşlik etti.

• web (8).JPG
  • web (12).JPG