İlimize 12 Uzman Hekim 1 Pratisyen Hekim Kadrosu Tahsis Edildi
23 Aralık 2022

Sağlık Bakanlığı Tarafından 108. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında İlimiz emrine 12 Uzman Hekim ve 1 Pratisyen Hekim Kadrosu tahsis edilmiştir.

İlimizdeki Sağlık Tesislerinden;

Osmaniye Devlet Hastanesine; 2 Acil Tıp Uzmanı, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı,   1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 2 İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Kadirli Devlet Hastanesine; 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz Uzmanı

Düziçi Devlet Hastanesine; 2 Acil Tıp Uzmanı ve 1 Pratisyen Tabip

Olmak üzere Toplamda 12 Uzman Hekim 1 Pratisyen Hekim Kadrosu tahsis edilmiştir.

27 Aralık 2022 tarihinde kuraya esas  yerleştirme işlemleri yapılacak olup, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilimizde göreve başlayacaklardır.

İlimizde yeni göreve başlayacak uzman hekimlerimize başarılar diliyor, ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.