14 Mart Tıp Bayramı Sebebiyle Valimiz Dr.Erdinç Yılmaz Ziyaret Edildi
15 Mart 2021

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Sayın Valimiz Dr.Erdinç Yılmaz İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hasan Öznavruz ve bereberindeki heyet tarafından makamında ziyaret edildi.

Sayın Valimize yapılan ziyarette İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hasan Öznavruz'a  Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Ender Erikan,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Tamer Gülsur , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Bahar,  Destek Hizmetleri Başkanı Hamza Tor, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Orhan Erol ve Osmaniye Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Tülin Şeker eşlik etmişlerdir.

Ziyarette İl Sağlık Müdürümüz tarafından İlimizde ki sağlık hizmetlerinin mevcut durumu hakkında açıklamalarda bulunmuştur.

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz  ziyaretteki misafirlerin nezninde tüm sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutlamıştır.