OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE ÇOCUK OYUN VE ÖĞRENME MERKEZİ AÇILDI
28 Mart 2024

Osmaniye Devlet Hastanesi Sibel Tosyalı Çocuk Oyun ve Öğrenme Merkezi hastanemizin Çocuk Servisinde çocuklarımızın iyileşme sürecini daha keyifli hale getirmek, onların moralini yükseltmek ve tedavi süreçlerini biraz daha renklendirmek amacıyla hizmet verecektir.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmesini desteklemeyi amaçlayan Merkezimiz faaliyetlerinin koordinasyonu için İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü ile protokol yapılmış ve çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak etkinlikler ve oyunlar koordineli bir şekilde yürütülecektir.
Bu projenin gerçekleşmesine katkıda bulunan Tosyalı Holding yönetim kurulu üyesi Sayın Şerif Tosyalı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Hayırlı Uğurlu Olsun

İl Sağlık Müdürlüğümüz Youtube sayfasındaki diğer videolar izlemeyi unutmayın tıklayınız