1.Dönem Yoğunbakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitimi Tamamlandı
02 Eylül 2021

Müdürlüğümüze bağlı Osmaniye Devlet Hastanesinde düzenlenen  1.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı  12 Temmuz 2021 ile 01 Eylül.2021 tarihleri arasında 17  sağlık personelin eğitimi başarılı bir şekilde tamamlanması ile sonuçlanmıştır.

Eğitimi tamamlayarak Sertifika almayı hak kazanan Sağlık Personeline Sertifika töreni düzenlenmiştir.

Düzenlenen Sertifika törenine İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hasan Öznavruz, Kamu Hastaneleri  Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Tamer Gülsur, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr Ender Erikan, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcımız Abdulkadir Taşletimur, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Orhan Erol, Hastanemiz Yöneticileri ve Eğitimciler katılmış ve Eğitimi tamamlayan personele Yoğunbakım Hemşireliği Sertifikasının yanısıra eğitim süreci boyunca eğitimlerin teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşmesini sağlayan Hastanemizin Eğitimcilerine Teşekkür Belgesi verilmiştir.

Osmaniye Devlet Hastanesinde düzenlenen  1.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını tamamlayan ve sertifika alan personele görevlerinde başarılar dileriz.

• 8.jpeg
  • 7.jpeg