Osmaniye Ve Kadirli Devlet Hastanelerinde Biontech Aşısı Yapılıyor
09 Nisan 2021

60 Yaş Üzeri Yaş Grubu ve eşleri ayrıca Aşı Sistemine Tanımlı Vatandaşlarımız Aşı Randevusu oluştururken  BioNTech Aşısını tercih ederler ise  Osmaniye ve Kadirli Devlet Hastaneleri  Aşı Birimlerinde haftanın 7 günü saat:08:00-24:00'a kadar 6 kişilik gruplar halinde aşılarını yaptırabilirler.

Sağlık Bakanlığı Aşı Sistemine;  Risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, Down sendromu olan vatandaşlarımız ve immuno supresif tedavi alanlar öncelikli olarak  sisteme tanımlanmıştır.Bu vatandaşlarımız da bir an önce aşı randevusu oluşturarak aşı yaptırabilirler.

En kısa sürede, en çok riskli vatandaşımıza aşı uygulayarak bağışıklık oluşturup Covid-19'dan korumak istiyoruz.

Lütfen Covid-19 aşı sisteminden Aşı durumunuzu kontrol ederek bir an önce aşı randevunuzu alın ve sağlık tesislerimize başvurun.

Aşı tanımlamanızı 182 Çağrı Merkezinden, MHRS'den ve E-Nabız sisteminden oluşturabilirsiniz.